fbpx

Foredrag og kommende bog

By on 7. februar 2020

Foredrag

Den dybere fortælling – Foredrag og bog

Denne side handler ikke om mit rådgivningsfirma, men om en fortælling jeg har på hjertet, og som jeg er på vej ud med gennem foredrag og bog. Vil du blive klogere på bagsiden af “karrieremedaljen”, så kan du måske blive det i min historie. Om ikke andet, kan du blive klogere på hvem jeg er og hvad der har formet mig.

Lancering af bogen
Den 20 november kl. 15-17 lancerer jeg min bog i Bakkehuset Ikast. Der vil være en forfriskning til alle fremmødte, og mulighed for at høre mig og min sparringspartner Steen Hebsgaard, om tankerne og processen bag bogen.

Se mere her: https://bakkehuset.dk/simon-vanggaard-bogudgivelse/

Om bogen og foredraget
Da jeg var syv år gammel sagde jeg følgende til min mor:

Mor når jeg bliver stor, så vil jeg enten være rockstjerne, eller statsminister!

Siden den dag har jeg arbejdet målrettet med musik og politik.
Jeg har brugt det meste af mit liv på at stræbe efter at udrette, og blive til noget. Ikke på at blive til nogen, eller være tilfreds og tilstede i nuet.

Jeg har lært at løbe fra mine følelser, og tilpasse mig mine omgivelser. Det har bragt mig langt i karrieren, men det har givet mig et handicap.

En dag blev jeg indhentet af sorg, kærlighed, og forældreskab. Jeg havde gjort mig stresset, og kunne ikke løbe fra det længere, og derfor måtte jeg søge hjælp til at lære det jeg ikke havde lært. At mærke efter, og tale om mine følelser.

Det er min historie, og den er jeg klar til at fortælle nu, til inspiration for andre.

Det gør jeg i min bog og i mit foredrag og min bog: Rockstjerne eller statsminister.En fortælling om at blive til noget, men ikke til nogen.

Bogen
Min sparringspartner på bogen er tidligere chefredaktør Steen Hebsgaard.
Han har skrevet følgende om min biografi:

“Rockstjerne eller statsminister handler om hvordan en lille dreng fra det midtjyske allerede som 7-årig, kunne drømme om at blive rockstjerne eller statsminister, og rent faktisk ende med som 28-årig, at blive 1. viceborgmester i Ikast-Brande Kommune.

Det er ikke bare en succes-beretning om drømme, ambitioner, om at sætte sig et mål og stræbe efter noget. Det er også en hudløst ærlig og barsk fortælling om sorg og tvivl, om krise og stress, om omkostningen ved at være ambitiøs og om en kamp for at finde vej ind til de følelser og den kærlighed, der skal være det bærende i ens liv.

Simon Vanggaards selvbiografi om sine første 30 år er en rejse ind i et ungt menneskes tanker og følelses-univers, fra han som lille vokser op i Dansk Folkeparti-land i landsbyen, Nørre Snede, til han når en af sine politiske ambitioner og samtidig gifter sig og får barn.

Det er fortællingen om, hvordan hans drømme, ambitioner og politiske sjæl modnes af de mennesker og de omgivelser, han er en del af. Men det er også et aktuelt budskab og en løftet pegefinger til dem, der tror, at den bedste løsning i kriser og sorg er at lægge låg på sine følelser.

Forelskelser og musikinteressen. Det brændende ønske om at gøre noget for sit land, sit lokalområde og værne om værdier, man holder af. Oplevelsen af at blive taget alvorligt af voksne. Politiske studehandler op til et valg. Den ubærlige sorg ved at miste et nært familiemedlem. Det dybe fald, da den sorg han forsøger at flygte fra, indhenter ham – og kampen for at komme ovenpå igen.

Alt sammen ingredienser i en stærk selvbiografi.”

Bogen kommer til salg ved lokale forhandlere, og via min hjemmeside.
Prisen bliver 299,– Udgives 20. november 2020

Du kan forudbestille den ved at skrive til mig: KontaktForedraget:

Kunne du tænke dig at booke mit foredrag til din forening, virksomhed, uddannelsesinstitution eller andet, så tag kontakt til mig og få et uforpligtende tilbud.

I udgangspunktet er min pris 3950,- + moms.

Foredraget kommer ind over emnerne: Karrierevalg, familieliv, sorg, terapi, livet som politiker, social arv og opvækst på heden.