fbpx

Foredrag og bog

By on 7. februar 2020

Den dybere fortælling – Foredrag og bog

Denne side handler ikke om mit rådgivningsfirma, men om en fortælling jeg har på hjertet, og som jeg er på vej ud med gennem foredrag og bog. Vil du blive klogere på bagsiden af “karrieremedaljen”, så kan du måske blive det i min historie. Om ikke andet, kan du blive klogere på hvem jeg er og hvad der har formet mig.

Foredrag
Den 27. Januar holder jeg foredrag på Nørre Snede Skole og Bibliotek
Foredraget starter kl. 19:00 og slutter kl. 21:00
Der vil være mulighed for kaffe og bogsignering i pausen
Arrangør: Ikast-Brande Bibliotek og NSKUBIB

Den 11. Februar holder jeg foredrag i Bakkehuset Ikast.
Foredraget starter kl. 19:00 og slutter kl. 21:00
Der vil være mulighed for kaffe og bogsignering i pausen
Arrangør: Bakkehuset
Køb billetter her: https://bakkehuset.dk/rockstjerne-eller-statsminister/

Om bogen og foredraget
Da jeg var syv år gammel sagde jeg følgende til min mor:

Mor når jeg bliver stor, så vil jeg enten være rockstjerne, eller statsminister!

Siden den dag har jeg arbejdet målrettet med musik og politik.
Jeg har brugt det meste af mit liv på at stræbe efter at udrette, og blive til noget. Ikke på at blive til nogen, eller være tilfreds og tilstede i nuet.

Jeg har lært at løbe fra mine følelser, og tilpasse mig mine omgivelser. Det har bragt mig langt i karrieren, men det har givet mig et handicap.

En dag blev jeg indhentet af sorg, kærlighed, og forældreskab. Jeg havde gjort mig stresset, og kunne ikke løbe fra det længere, og derfor måtte jeg søge hjælp til at lære det jeg ikke havde lært. At mærke efter, og tale om mine følelser.

Det er min historie, og den er jeg klar til at fortælle nu, til inspiration for andre.

Det gør jeg i min bog og i mit foredrag og min bog: Rockstjerne eller statsminister.En fortælling om at blive til noget, men ikke til nogen.

Feedback fra lærere:

“Efter første side fældede jeg en tåre”

“Umådelig god. Ærlig og fængslende”

“Bogen rammer hele følelsesregistret. Jeg har slugt den råt”

“Velskrevet. Velreflekteret og modigt”

“Den er virkelig svær at slippe. Wauw du kan være stolt af din bog”

“Mine høje forventninger blev overgået. Sikke en fortælling!”

Bogen
Min sparringspartner på bogen er tidligere chefredaktør Steen Hebsgaard.
Han har skrevet følgende om min biografi:

“Rockstjerne eller statsminister handler om hvordan en lille dreng fra det midtjyske allerede som 7-årig, kunne drømme om at blive rockstjerne eller statsminister, og rent faktisk ende med som 28-årig, at blive 1. viceborgmester i Ikast-Brande Kommune.

Det er ikke bare en succes-beretning om drømme, ambitioner, om at sætte sig et mål og stræbe efter noget. Det er også en hudløst ærlig og barsk fortælling om sorg og tvivl, om krise og stress, om omkostningen ved at være ambitiøs og om en kamp for at finde vej ind til de følelser og den kærlighed, der skal være det bærende i ens liv.

Simon Vanggaards selvbiografi om sine første 30 år er en rejse ind i et ungt menneskes tanker og følelses-univers, fra han som lille vokser op i Dansk Folkeparti-land i landsbyen, Nørre Snede, til han når en af sine politiske ambitioner og samtidig gifter sig og får barn.

Det er fortællingen om, hvordan hans drømme, ambitioner og politiske sjæl modnes af de mennesker og de omgivelser, han er en del af. Men det er også et aktuelt budskab og en løftet pegefinger til dem, der tror, at den bedste løsning i kriser og sorg er at lægge låg på sine følelser.

Forelskelser og musikinteressen. Det brændende ønske om at gøre noget for sit land, sit lokalområde og værne om værdier, man holder af. Oplevelsen af at blive taget alvorligt af voksne. Politiske studehandler op til et valg. Den ubærlige sorg ved at miste et nært familiemedlem. Det dybe fald, da den sorg han forsøger at flygte fra, indhenter ham – og kampen for at komme ovenpå igen.

Alt sammen ingredienser i en stærk selvbiografi.”

Du kan købe bogen her: https://vanggaardadvice.dk/vare/rockstjerne-eller-statsminister-test/

Bogen koster 299,

Bogen kan også købes hos følgende forhandlere:

Bog og Idé, Herning Centret
Illesliving, Strøgcentret Ikast
Samlerhuset, Ikast
Spar, Ejstrupholm
Super Brugsen, Nørre Snede
Min Købmand, Klovborg
Kvickly, Brande
DF Shoppen

Rockstjerne eller statsministerForedraget:

Kunne du tænke dig at booke mit foredrag til din forening, virksomhed, uddannelsesinstitution eller andet, så tag kontakt til mig og få et uforpligtende tilbud.

I udgangspunktet er min pris 3950,- + moms. Men jeg er altid åben for at finde en god løsning, der får enderne til at mødes.

Foredraget kommer ind over emnerne: Karrierevalg, familieliv, sorg, terapi, livet som politiker, social arv og opvækst på heden.