fbpx

Hvad kan jeg hjælpe dig med?

By on 7. februar 2020

Hvad kan jeg hjælpe dig med?

Er din idé aldrig kommet videre end tegnebrættet? Så kan du bruge min hjælp

Jeg er ikke typen der opfinder den dybe tallerken. Jeg er typen der sørger for at den bliver produceret og solgt.

Ovenstående er et billede på hvad jeg er god til.

At handle på en idé, og føre den ud i livet!

Gennem mine mange års erfaring med politik og foreningsarbejde, har jeg mødt en hel del forskellige bestyrelser og ledere.
Selvom de er mangfoldige, så fordeler de sig tit på disse to stereotyper:

De kreative – Dem der er gode til at få en masse idéer, og kaste dem på bordet når som helst, og hvor som helst. De er visionære, men kan let blive distraheret af den næste idé der kommer til dem.

De strukturerede – Dem der har brug for orden, er gode til at planlægge, og organisere arbejdet. De er ofte ikke typerne der kommer med idéerne, men det er dem der gør det realistisk at nå i mål.

Et godt ledelsesteam skal gerne bestå af en blanding af de to typer.
Der skal gerne være en balance mellem de gode idéer, og dem der sørger for at få tingene til at ske.

Jeg tilhører selv den sidste kategori, og det er min spidskompetence at få idéer ført ud i livet. Både de store og de små.

Har i eksempelvis brug for at få planlagt hvordan jeres vision skal blive til virkelighed. Så kan jeg bidrage med ledelsessparring, skabe overblik og lægge en plan for jeres muligheder som organisation, forening eller virksomhed.

Det kan også være at i har konkret behov for en tovholder på en mindre opgave, der ikke lige er tid til hos dig selv eller dine ansatte. Så kan det være mig der løser det for dig.

Er du iværksætter og har brug for at få din virksomhed ud over rampen, så kan jeg hjælpe dig med sparring omkring forretningsplan, salgsstrategi, driftsoptimering og marketing m.m.

“Simon finder altid en løsning. Han er god til at analysere en situation, og komme med et realistisk løsningsforslag”
Søren Olesen – Direktør Jysk Caravan Center, og Erhvervshus Formand


Hvis du genkender nogle af overstående problematikker i din organisation, så tag kontakt til mig, og lad os tale om jeres konkrete behov for hjælp.

Hvis jeg vurdere at jeg kan hjælpe jer, så giver jeg jer herefter et tilbud på opgaven. Jeg kan både arbejde som timelønnet, eller med en fast prisaftale. Alt afhængig af opgavens indhold og omfang. Det aftaler vi i fællesskab.

Er du nysgerrig så bare spørg!

“Simon siger altid sin ærlige mening, men ser mulighederne frem for begrænsningerne. Det er derfor ting lykkedes.”
Jan Birk Knudsen – Citychef for Vores Ikast