Foreningsrådgivning

Foreningsrådgivning
Er jeres forening kørt fast og har brug for “autohjælp” for at komme videre?
Så kan det være jeg kan hjælpe jer.

Jeg har mange års foreningserfaring. Siden jeg var 15 har jeg været foreningsaktiv som bestyrelsesmedlem, i foreninger indenfor kultur, politik, sport og byudvikling. Lige nu er jeg aktiv i foreningen Liv I Byen der laver events i og omkring Ikast. Her er jeg næstformand i bestyrelsen.

Min foreningserfaring kan jeg bruge til at hjælpe jer med at sparring og viden omkring medlemsinddragelse, arrangementer, økonomi, fundraising, offentlige indgangsveje, vedtægtsændringer eller andet der kan være svært for jer.

Jeg kan også stå for en workshop, hvor målet er at udvikle jeres bestyrelse og lave en vision for jeres forenings fremtid.

Prisen afhænger af jeres konkrete ønsker, men jeg vil gøre det til en pris, hvor de fleste foreninger kan være med.

Tag kontakt her, og hør nærmere om foreningsrådgivning.
Kontakt


“Jeg har kendt Simon gennem mange år, hvor han både har været aktiv i politik, teater, musik og meget andet. Han har et talent for at få idéer til at gå fra tegnebrættet og ud i livet. Udover det kendetegnes Simon ved en evne til at samarbejde med meget forskellige mennesker, hvilket utvivlsomt også har bidraget positivt til de mange forskelligartede projekter, som han har været en del af”
Kim Roed Jakobsen – Privatchef Danske Bank, Ung Direkte Aarhus

Foreningsrådgivning - Liv I Byen får Ikast By's initiativpris 2018
Ikast by’s initiativpris 2018