fbpx

Freelancer

By on 9. marts 2020

Freelancer
Kaster du bolde op i luften, der ikke bliver grebet? Så mangler du måske en freelancer som tovholder der fører dine gode idéer ud i livet.

Mange virksomheder har travlt nok med den daglige drift og derfor vil der være gode idéer og opgaver der bliver parkeret. Nogle bliver langtidsparkeret.
Jeg er specialist i at følge opgaver til dørs, og kan arbejde selvstændigt med de idéer du ikke får fulgt til dørs i din virksomhed eller organisation. Er der ting jeg ikke selv kan løse, så har jeg et stort netværk hvor vi kan finde den rette til at hjælpe dig.

Har du brug for hjælp til større eller mindre opgaver, så tag kontakt til mig, og lad os tale om opgavens indhold og omfang.
Kontakt

Min timepris er for nuværende 595,- + moms. Er opgaven af et større omfang, så kan vi aftale en mængde rabat.


Jeg har haft Simon til at hjælpe mig med nogle opgaver i mit firma. Det var mindre opgaver, men det var opgaver jeg ikke fik gjort, som lå uden for mine spidskompetencer. Simon fik opgaverne, og i løbet af få dage, kom Simon med et meget konkret beslutningsoplæg, vi traf en beslutning, og Simon fik realiseret de beslutninger vi havde taget.
En fantastisk hjælp til nogle af de hverdagsopgaver der havde fået lov at ligge for længe.”

Michael Andersen – Direktør, Dansø forsikringsmæglere