fbpx

Instagramkonsulent

By on 5. oktober 2020

Malene Rex, Instagramkonsulent

Malene er Instagramkonsulent i Vanggaard Advice

Hun er erfaren indenfor salg, og virksomhedskommunikation på det sociale medie; Instagram. 

Malene er kreativ og god til at se muligheder, også når det gælder virksomheders sociale ansigt ud ad til. 

I sit arbejde på de sociale medier, er hun optaget af at få dig og din personlighed til at skinne igennem i dine opslag. Hun skaber den interaktion med dine følger, som gør dig uundværlig i deres billedstrøm, og dermed får hun din profil til at være nærværende og interessant. Hun vil med sin forståelse for relationer og kreative vinkler skabe rammerne, der giver dine følger tillid og tiltro til din virksomhed.     

Sammen med Malene tilbyder Vanggaard Advice en Instragram-pakkeløsning. Denne inkludere:

Opsætning af instagramprofil:

Her hjælper vi med at komme i gang med din bio, dine billeder, tekster m.m.

  • Opslag fordelt over fire uger med dine produkter:

Vi laver super skarpe opslag, med tekst og billeder, der inspirerer potentielle kunder til at købe dine produkter eller ydelser. 

  • Vejledning og personlig guidning

Vi vil gerne hjælpe til selvhjælp, så du på sigt kan overtage styringen på din Instagram profil, (hvis ikke du ønsker, at vi skal gøre det for dig). Vi vejleder i hashtags, tagning, brug af andres opslag, og stories. Vi vejleder også omkring din målgruppe, som vil være dine mest oplagte kunder. Desuden vil vi guide dig til en profil, der med sjæl og identitet vil skabe loyale kunder og i sidste ende øge dit salg og synlighed på markedet.   

Prisen inkluderer de første fire møder, samt fire ugers opslag. Udover vores startpakke er det en forudsætning, at du køber annonce promovering for 150 kr. om ugen på Instagram. Dette er særligt vigtigt i starten, hvor vi skal have din målgruppe til at følge din profil, samt skabe en top of mind effekt. 

Efter de fire uger er det enten dig selv, eller os der skal fortsætte med din markedsføring. Her kan vi også lave en fleksibel aftale, hvor du overtager i en glidende overgang. 

Vi håber, du kan se mulighederne i et samarbejde

Instagramkonsulent, Malene Rex
Kontakt
close slider

Kontaktformular