fbpx

Kompetencer og værdier

By on 9. marts 2020

Kompetencer:
Er din idé aldrig kommet videre end tegnebrættet? Så kan du bruge min hjælp

Jeg er ikke den der opfinder den dybe tallerken for dig. Jeg er den der hjælper dig med at få den produceret og solgt.

Ovenstående er et billede på hvad jeg er god til, og mine kompetencer er.

At handle på en idé, og føre den ud i livet!

Gennem mine mange års erfaring med politik og foreningsarbejde, har jeg mødt en hel del forskellige bestyrelser og ledere.
Selvom de er mangfoldige, så fordeler de sig tit på disse to stereotyper:

De kreative – Dem der er gode til at få en masse idéer, og kaste dem på bordet når som helst, og hvor som helst. De er visionære, men kan let blive distraheret af den næste idé der kommer til dem.

De strukturerede – Dem der har brug for orden, er gode til at planlægge, og organisere arbejdet. De er ofte ikke typerne der kommer med idéerne, men det er dem der gør det realistisk at nå i mål.

Et godt ledelsesteam skal gerne bestå af en blanding af de to typer.
Der skal gerne være en balance mellem de gode idéer, og dem der sørger for at få tingene til at ske.

Jeg tilhører mest selv den sidste kategori. Det er min spidskompetence at få idéer ført ud i livet. Både de store og de små.

Har i eksempelvis brug for at få planlagt hvordan jeres vision skal blive til virkelighed. Så kan jeg bidrage med ledelsessparring, skabe overblik og lægge en plan for jeres muligheder som organisation, forening eller virksomhed.

Det kan også være at i har konkret behov for en tovholder på en mindre opgave, der ikke lige er tid til hos dig selv eller dine ansatte. Så kan det være mig der løser det for dig.

Er du iværksætter og har brug for at få din virksomhed ud over rampen, så kan jeg hjælpe dig med sparring omkring forretningsplan, salgsstrategi, driftsoptimering og marketing m.m.


Hvis du genkender nogle af overstående problematikker i din organisation, så tag kontakt til mig, og lad os tale om jeres konkrete behov for hjælp.

Hvis jeg vurderer at jeg kan hjælpe jer, så giver jeg jer herefter et tilbud på opgaven. Jeg kan både arbejde som timelønnet, eller med en fast prisaftale. Alt afhængig af opgavens indhold og omfang. Det aftaler vi i fællesskab.

Er du nysgerrig så bare spørg!
Kontakt

Værdier
Det er afgørende for mig at du oplever en personlig og nærværende service, hver eneste gang du samarbejder med Vanggaard Advice.

Jeg er til for din skyld, og jeg skal sørge for at du får værdi for din investering i min hjælp, uanset hvad opgaven byder på.

Jeg vil altid inddrage dig løbende når jeg arbejder for dig, og det er vigtigt for mig at du føler jeg er let at samarbejde med.

Jeg gør en dyd ud af at agere hurtigt på henvendelser, og du må altid tage kontakt til mig igen, efter min opgave er færdiggjort.

Jeg afleverer ikke noget jeg ikke er tilfreds med, og hvis jeg skal løse noget jeg ikke selv har kompetencerne til, så finder jeg én der kan.

“Simon finder altid en løsning. Han er god til at analysere en situation, og komme med et realistisk løsningsforslag”
Søren Olesen – Direktør Jysk Caravan Center, og Erhvervshus Formand