fbpx

Markedsføring

By on 11. maj 2020

Markedsføring
Har du brug for at skabe mere synlighed omkring din virksomhed? Så kan jeg hjælpe dig med markedsføring.

Jeg har mange års erfaring med branding og markedsføring. Den erfaring kan hjælpe dig med at skabe mere synlighed omkring din virksomhed. Det kan være du har brug for at få lavet en hjemmeside. Det kan være du skal have hjælp til at nå bredere ud på de sociale eller de trykte medier.

Det kan jeg hjælpe dig med.

Hos Vanggaard Advice kan du både få rådgivning, hjemmeside, Instagramopsætning, logo, professionelle fotos, firmatøj, tryksager og hjælp til online annoncering m.m.

Denne hjælp får du enten i en timepris, eller i samlede pakker, som jeg tilbyder sammen med en lang række samarbejdspartnere.

Vi er specialister i at hjælpe virksomheder og iværksættere ud over rampen

Kunne du bruge vores team. Så tag kontakt her, og lad os give dig et bud på opgaven: https://vanggaardadvice.dk/kontakt/

Det er afgørende for mig at du får en personlig og nærværende service, når du indgår i et samarbejde med mig. Du skal have værdi for din investering, og du skal føle dig inddraget hele vejen. 

“Simon siger altid sin ærlige mening, men ser mulighederne frem for begrænsningerne. Det er derfor ting lykkedes for ham.” Jan Birk Knudsen – Citychef Vores Ikast

Kontakt
close slider

Kontaktformular