Freelancer

Freelancer

Kaster du bolde op i luften, der ikke bliver grebet? Så mangler du måske en freelancer som tovholder, der kan føre dine gode idéer ud i livet.

Mange virksomheder og iværksættere har travlt nok med den daglige drift, og derfor vil der være gode idéer og opgaver, der bliver parkeret. Nogle bliver langtidsparkeret.

I Vanggaard Advice er vi specialister i at følge opgaver til dørs. Vi kan arbejde selvstændigt og målrettet, med de idéer du ikke får fulgt til dørs i din virksomhed, eller organisation. Er der ting vi ikke selv kan løse, så trækker vi på vores store netværk, hvor vi kan finde den rette til at hjælpe dig.


Opgaveløsning uden forpligtelser

I en mindre virksomhed lander de fleste opgaver tilbage hos dig selv som chef! Din vækst og virksomheds udviklingsmuligheder, afhænger derfor som oftest af din tid.

Der skal en del omsætning til, hvis du skal fastansætte en ny medarbejder i din virksomhed. Særligt i en lille virksomhed. En medarbejder skal naturligvis også have feriepenge, og pension oveni. Du kan ikke fyre dine ansatte fra den ene dag til anden, derfor forpligter en fastansættelse dig og din omsætning. Forpligtelsen betyder ikke så meget, hvis din virksomhed har en stabil indtjening, men selvom du skulle opleve et dyk i omsætningen, så skal din ansatte stadig have løn, pension og feriepenge.

Denne forpligtelse slipper du for med en freelancer.

Freelancer
Freelancer

Freelancer fra Vanggaard Advice

I Vanggaard Advice kan vi løse opgave for dig. Opgaver der kan hjælpe dig med både drift, og udvikling af din virksomhed.

Vi har brede kompetencer og erfaring der gør, at vi kan hjælpe dig med det meste. Stort som småt. Korte, og længere varige forløb.

Har du brug for hjælp, så tag kontakt til os og lad os tale om opgavens indhold og omfang. Det kommer koster ingenting.

Vores timepris er fra 495,- + moms. Afhængig af opgavens indhold og kompleksitet.


Jeg har haft Simon til at hjælpe mig med nogle opgaver i mit firma. Det var mindre opgaver, men det var opgaver jeg ikke fik gjort, som lå uden for mine spidskompetencer. Simon fik opgaverne, og i løbet af få dage, kom Simon med et meget konkret beslutningsoplæg, vi traf en beslutning, og Simon fik realiseret de beslutninger vi havde taget.
En fantastisk hjælp til nogle af de hverdagsopgaver der havde fået lov at ligge for længe.”

Michael Andersen – Direktør, Dansø forsikringsmæglere

Kontaktformular

Leave this field blank
Indtast dit navn
Freelancer