Hjemmeside

Hvorfor?

En velfungerende hjemmeside, er vigtig for enhver virksomhed. Hjemmesiden er dit online indgangsparti. Derfor skal alle professionelle virksomheder selvfølgelig have en flot, præsentabel og overskuelig hjemmeside.

Hvordan?

Mange iværksættere som mig selv, starter med at lave en hjemmelavet hjemmeside. Dette kan man komme langt med, hvis man vil bruge tiden på det, og kan tillære sig det der skal til.

Da jeg startede Vanggaard Advice, var det første jeg gik i gang med, at bygge denne hjemmeside op. Jeg havde ingen erfaring i det. Men pengene var små, og tid var min største ressource. Det gik, og jeg fik på ganske kort tid strikket denne hjemmeside sammen.

Undervejs har jeg lavet en masse fejl, men fejlene har jeg lært af, og det har efterhånden givet mig en del erfaringer indenfor feltet. Erfaringer jeg har brugt til at hjælpe med at lave følgende hjemmesider:

Hvad koster det?

Det er altid det første jeg selv tænker på som iværksætter, inden jeg køber hjælp til noget som helst.

Som med alt andet, er det udbud, efterspørgsel, og ønske til kvalitet, der sætter prisen.

I Danmark er der titusinder af hjemmesidedesignere. Lige fra nystartede som mig, og til garvede IT-nørder. Prisen varierer også derefter.

Udbuddet er stort. Og det samme er efterspørgslen, da de fleste virksomheder kender til vigtigheden af en hjemmeside.

Når vi taler hjemmesider, så er tid=penge. Ligesom med alt andet håndværk.

Kort sagt, så afhænger prisen af hvor lang tid det vil tage og udvikle jeres hjemmeside. Hvor lang tid det så tager, afhænger selvfølgelig af hvad dine krav og ønsker er. De overstående hjemmesider jeg har arbejdet med, har taget mellem 15-20 timer.

Jeg tager en timepris på 395,- plus moms. Så kan du selv begynde at regne.

Hvad mere?


Udover udviklingsprisen, skal du dog huske udgifter til hosting, domænenavn, og eventuelt grafisk arbejde med logo eller lignende.

Hvad dette er, vil jeg gerne beskrive for dig over en telefonsamtale, en kop kaffe eller på mail.

Min pris på 395,- er forholdsvis lav. Det samme er min erfaring indenfor feltet. Jeg er ikke professionel IT-nørd. Jeg er autodidakt.

Ønsker du et højere niveau, end det jeg kan tilbyde, så har jeg til gengæld den helt rigtige samarbejdspartner. En samarbejdspartner med mange års erfaring inden for branchen.

De hedder KOMO, og er professionelle IT-nørder. Sammen med KOMO kan vi strikke et super godt, og professionelt tilbud sammen til dig. Et tilbud der ikke løber løbsk. Her har du også mulighed for at bidrage med det du kan, og ønsker at gøre i forhold til hjemmesiden. Den tid du selv bruger, sparer du hos os, og så kan du lade KOMO og Vanggaard Advice tage sig af resten.

Tag kontakt til mig, og fortæl om dit behov. Så guider jeg dig under alle omstændigheder i den rigtige retning. Spørgsmål koster ingenting!

Kontaktformular

Leave this field blank
Indtast dit navn

Hjemmeside