Iværksætterboost

Iværksætterboost

Har din forretning brug for at komme ud over rampen? Er salget svingende og trænger din forretning til at få et kickstart? Er der dårlig sammenhæng mellem den tid du knokler, og det afkast du får?
Så kan du bruge mig til at sparre med.
I dette iværksætterboost vil jeg sammen med dig, gå i dybden med din forretning.Vi kommer omrking dine målsætninger, din økonomi, din salgskanaler, dine driftsudfordringer og din markedsføring. Vi kigger både på det korte og det lange bane. Jeg har en drejebog for vores møde, som ender ud i en konkret rapport du får med dig med klare anbefalinger.

Formålet er at sætte endnu mere skub i din forretning, og hjælpe dig på din videre vej i iværksætterlivet.

Jeg er selv iværksætter, så jeg har en god idé om hvilke udfordringer du står i. Jeg er ikke branche specialist, men jeg har en bred viden om iværksætteri og erhvervslivet generelt. Derudover har jeg et stort netværk, så jeg kan pege dig i den rigtige retning, hvis du har brug for yderligere hjælp og assistance.

Jeg vil bruge 2-3 timer sammen med dig, hvor din forretning er i centrum og vi gennemgår din virksomhed fra kælder til kvist.
Dette tilbud får du lige nu til en intropris på 999,- +moms.

Skriv til mig og fortæl om dit behov. Så vender jeg tilbage.
Kontakt

“Jeg fik hjælp af Simon til alle mine faktorer i værdikæden. Vi nåede igennem det hele, og lagde en overskuelig og grundig handlingsplan for det kommende forløb i selskabet. Jeg kan varmt anbefale alle små og mellemstore virksomheder at tage imod ‘IVÆRKSÆTTERBOOST’.”Marcus Mossalski – Ejer LFCFanshirt.dk

Iværksætterboost