Markedsføring

Markedsføring

Har du brug for at skabe mere synlighed omkring din virksomhed? Så kan vi hjælpe dig med den rette markedsføring.

Hvordan bliver du synlig overfor dine kunder?

Der er ikke så meget forretning i at have et godt produkt, eller være en dygtig håndværker. Hvis ikke der er nogen der kender til dig.

Derfor er det livsnødvendigt for din virksomhed, at du har den rette markedsføring, der gør at dine potentielle kunder kan finde dig, og vælger din virksomhed, fremfor dine konkurrenter.

Vi har mange års erfaring med branding og markedsføring. Den erfaring kan hjælpe dig med at skabe mere synlighed omkring din virksomhed. Det kan være du har brug for at få lavet en hjemmeside. Det kan være du skal have hjælp til at nå bredere ud på de sociale, eller trykte medier.

Det kan vi hjælpe dig med.

Hele vejen rundt om din markedsføring

Hos Vanggaard Advice kan vi hjælpe dig hele vejen, med din markedsføring. Du kan både få rådgivning, hjemmeside, Instagramopsætning, logo, professionelle fotos, firmatøj, tryksager og hjælp til online annoncering m.m.

Denne hjælp får du enten i en timepris, eller i samlede pakker, som jeg tilbyder sammen med en lang række samarbejdspartnere.

Vi er specialister i at hjælpe virksomheder og iværksættere ud over rampen. Og vi gør det til pris hvor selv de nystartede selvstændige kan være med.

Det er afgørende for os at du får en personlig og nærværende service, når du indgår i et samarbejde med mig. Du skal have værdi for din investering, og du skal føle dig inddraget hele vejen. Det er i fællesskab, at vi løfter dig.  

Kunne du bruge vores team til at hjælpe dig på vej. Så tag kontakt, og lad os give dig et bud på opgaven.

“Simon siger altid sin ærlige mening, men ser mulighederne frem for begrænsningerne. Det er derfor ting lykkedes for ham.” Jan Birk Knudsen – Citychef Vores Ikast

Kontaktformular

Leave this field blank
Indtast dit navn
Markedsføring
Markedsføring
Markedsføring