Rådgiver Simon Vanggaard

Rådgiver – Simon Vanggaard

Her vil du kunne læse om stifter, ejer og rådgiver – Simon Vanggaard.

På denne side vil jeg skrive lidt om hvem jeg er, og hvad jeg selv mener jeg er god til. Hvis du er mere nysgerrig på hvad andre mener om mig, så kan du se nogle referencer nederst på siden.

Jeg er født i 1989, og bor i Ikast, sammen med min hustru Helle og min datter Ane.

Udover at drive dette firma, så er jeg 1. viceborgmester og udvalgsformand for Børn- og Undervisning, i Ikast-Brande Kommune.

Jeg er uddannet lærer og har undervist på Klovborg Friskole indtil 2017 hvor jeg blev politiker på fuld tid.

De nærmere detaljer om mit karriereforløb og foreningserfaring, kan du læse her på min Linkedin-side.

Hvad kan jeg:

Jeg elsker at udvikle, og brænder for at gøre noget småt til noget større. Det er derfor, at jeg har kastet mig ud som iværksætter. Det er også derfor det jeg er rådgiver. Jeg vil hjælpe jer med at vokse, og løse de udfordringer i møder på den rejse.

Jeg ved lidt om meget, og ikke meget om lidt. Med andre ord er jeg generalist, og ikke specialist.
Min bredde viden giver mig et godt overblik, og gør at jeg er god til at finde de muligheder der er for at udvikle din virksomhed. Jeg har samtidigt et stort netværk, der kan bidrage med den ekspertise jeg ikke selv besidder. Dette netværk gør vi brug af, i mange af de kundeopgaver vi har.

Jeg har et bredt kendskab til markedsføring, salg og forretningsudvikling. Den erfaring bruger jeg i de iværksætterboost jeg tilbyder, og når jeg er ude og hjælpe til i en virksomhed. Markedsføring er en nøglefaktor for de fleste virksomheder, hvis de vil vokse.

Jeg har indgående erfaring med proces- og projektledelse, gennem mit politiske virke, og min mangfoldige baggrund i foreningslivet. Jeg er god til at skabe overblik og retning over komplekse processer.

Jeg handler mere end jeg taler, og det er min spidskompetence at få idéer flyttet fra tegnebrættet, til virkeligheden.

Med min baggrund som skolelærer, er jeg uddannet i at formidle og arbejde med mennesker. Det giver mig gode redskaber jeg bruger, når jeg eksempelvis skal agere bindeled mellem kunden, og en leverandør. Jeg kan oversætte det komplekse, så det er til at forstå for en hver.

Værdier

Det er afgørende for mig at du oplever en personlig og nærværende service, hver eneste gang du samarbejder med Vanggaard Advice

Vi er til for din skyld, og vi skal sørge for at du får værdi for din investering i vores hjælp, uanset hvad opgaven byder på.

Vi vil altid inddrage dig løbende når vi arbejder for dig, og det er vigtigt for os at du føler vi er lette at samarbejde med.

Vi gør en dyd ud af at agere hurtigt på henvendelser, og du må altid tage kontakt til os igen, efter vores opgave er færdiggjort.

Vi afleverer ikke noget vi ikke er tilfreds med, og hvis vi skal løse noget vi ikke selv har kompetencerne til, så finder vi én der kan. Som leverer både god pris og kvalitet


Hvad siger andre om mig:

“Jeg har som borgmester haft et meget nært, og tillidsfuldt samarbejde med Simon Vanggaard, og jeg har erfaret at han er en person, som i samarbejde med andre, evner at gennemføre de ting han har sat sig for. Han er meget realistisk, og det gør at han reelt får ting til at lykkedes.” 
Ib LauritsenBorgmester, Ikast-Brande Kommune

Jeg har haft Simon til at hjælpe mig med nogle opgaver i mit firma. Det var mindre opgaver, men det var opgaver jeg ikke fik gjort, som lå uden for mine spidskompetencer. Simon fik opgaverne, og i løbet af få dage, kom Simon med et meget konkret beslutningsoplæg, vi traf en beslutning, og Simon fik realiseret de beslutninger vi havde taget.
En fantastisk hjælp til nogle af de hverdagsopgaver der havde fået lov at ligge for længe.”

Michael Andersen – Direktør, Dansø forsikringsmæglere

“Jeg fik hjælp af Simon til alle mine faktorer i værdikæden. Vi nåede igennem det hele, og lagde en overskuelig og grundig handlingsplan for det kommende forløb i selskabet. Jeg kan varmt anbefale alle små og mellemstore virksomheder at tage imod ‘IVÆRKSÆTTERBOOST’.”  
Marcus MossalskiEjer, LFCFanshirt.dk

Jeg har sjældent oplevet så god og professionel en rådgivning, som jeg har fået hos Simon Vanggaard. Han er effektiv, løsningsorienteret og idérig. Han har bygget min hjemmeside – og alle mine ønsker er blevet opfyldt. Jeg er så glad! Når jeg løbende har haft brug for sparring, har Simon stået klar med hjælp og ideer til at komme videre i processen. Det er tydeligt, at Simon har erfaring med bl.a. markedsføring, som jeg har haft stor glæde af i min virksomhed. Han har desuden et stort netværk, og han har derfor sat mig i forbindelse med relevante samarbejdspartnere.
Anette Zimmerlund – Zimmerlund Kunst

“Jeg har kendt Simon gennem mange år, hvor han både har været aktiv i politik, teater, musik og meget andet. Han har et talent for at få idéer til at gå fra tegnebrættet og ud i livet. Udover det kendetegnes Simon ved en evne til at samarbejde med meget forskellige mennesker, hvilket utvivlsomt også har bidraget positivt til de mange forskelligartede projekter, som han har været en del af”
Kim Roed Jakobsen – Privatchef Danske Bank, Ung Direkte Aarhus

“Simon er meget ordholdene, vidende og målbevist. Han finder altid en god løsning, i en ellers fastlåst situation. Han har et godt blik for dit behov som virksomhed”
Søren Olesen – Direktør Jysk Caravan Center, og erhvervshus formand.

“Simon Vanggaard er en af initiativtagerne bag foreningen “Liv I Byen”. Sammen med to kammerater, fik han idé om at skabe et lokalt fødevaremarked på torvet i Ikast. Det lykkedes, og er blevet en stor succes, med flere tusind besøgende. Det skyldes i høj grad Simons vedholdenhed.
Jan Birk Knudsen – Citychef, Vores Ikast

Kontaktformular

Leave this field blank
Indtast dit navnRådgiver Simon Vanggaard
Rådgiver- Simon Vanggaard